Jueves, Enero 18, 2018
Noticias Mundo Sex Conrad Son, su Biografía en su Web Oficial.
Viernes, 01 de Julio de 2011 21:07

Conrad Son, su Biografía en su Web Oficial.

por  NoSoyVirgen
 
Vota este articulo
(1 Voto)

Conrad Son (Barcelona 1966, realitzador, productor, guionista i pedagògeg de l'oci) és el gerent i administrador de l'empresa de creació i producció audiovisual de Conrad Son Media SL. Conrad és referencia nacional i internacional en el món cinematogràfic erótic amb.

més de 14 premis (7nacionals i 7 internacionals), entre ells com a millor director i millor película. Ha treballat per les més prestigioses empreses del sector destacant Playboy i Private.

Aficionat a la música, és el cantant i guitarrista de la "Porno Band", que acaba de publicar el seu tercer treball discogràfic (Picap) i ha fet més de deu bandes sonores.

Conrad ha col•laborat i col•labora amb les principals televisions de diferents àmbits (locals, autonómiques, nacionals i internacionals). Actualment dirigeix "Flor de nit" i "Conrad en directe" a 25TV. La radio és una altra de les seves passions, va dirigir i presentar a Radio Salut un programa durant una temporada.

La faceta de director de càsting és una alta activitat de l'empresa destacant l'intervenció en "Yo puta" (Universal Films) i "La vida es rosa" (M-6 Canal Francés).

Com a pedagògeg de l'oci ha dirigit en centres culturals de Barcelona gestionant activitats i festivals. Destacar la seva faceta literària i com a guionista, acaba de publicar pel grup Planeta editorial Columna "Catalanes i calentes". També ha col•laborat en diferents revistes i dirigit "Fans X", una publicació de caràcter eròtic.

Coneixedor i apassionat de la sensibilitat femenina les seves últimes produccions estàn especialment dirigides al món de la dona i els seus sentiments. Els títols "Laura està sola" (Lauren Films), "La memòria dels peixos" i "La mar no és blava" (Manga Films) són bona prova d'això, de fet en aquesta última producció col•labora la Generalitat de Catalunya en el seu departament de política lingüística.

Realitza conferéncies en universitats i centros culturals diversos (Universitat de Barcelona de Geografia i Història, Dret, Facultat de Medicina de Lleida, Escola del treball de Barcelona, Pompeu Fabra...).

Actualment també dirigeix la part artística del primer Saló erótic del Atlàntic (SEDA), amb un total de més de 25 artistes.

Mas Info: conradson.com

Informacion adicional

Login to post comments